In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player

За нас

Professional works

МОНТ ИМПЕКС
Повеќе...

Референтна листа

Excellent result

МОНТ ИМПЕКС
Повеќе...

Референтни објекти

Competitive price

МОНТ ИМПЕКС
Повеќе...

Контакт

Eenvionment care

МОНТ ИМПЕКС
Повеќе...

MONTIMPEX..Добредојдовте !


Нашето претпријатие  е основано во 1987 год. со  основна  дејност изработка на проектно техничка документација, вршење стручен надзор и консултативни услуги од областа на термотехничките инсталации.
Во 1990 год. претпријатието  се трансформира во претпријатие со целосна одговорност, ангажира  повеќе дипломирани инженери од областа на: термотехниката, хидроинсталациите, електротехниката и архитектурата.и  ја проширува дејноста на работење.

Read more...

Лиценци